Şehit Öğretmen Fasih Söğüt İlkokulu

Vizyon: Öğrencilerimizi ve yöre halkımızı geleceğe hazırlamak, karşılaşacakları güçlükler karşısında yılmamayı, çözümsüzlüğün değil çözümün bir parçası olmayı hayat felsefesi haline getirmelerine yardımcı olmak, teknolojik imkânları başta öğrencilerimiz olmak üzere eğitim bölgesinde yaşayan tüm insanlara tanıtmak, bu konuda öncülük etmek, durağan değil kendini ve etrafını yenileyen, yenilerken kendi değerlerini de korumayı bilen bir nesil yetiştirmektir.

Misyon: Çalışanların ve öğrencilerin huzur ve güvenini temin ederek, çatısı altında bulunduğu mekânda mutlu olmasını sağlamak, Türk Milli Eğitimi’nin temel amaçlarını gerçekleştirmek, öğrencilerin kendilerinde var olan yeteneklerini keşfederek geliştirmek ve topluma yeni değerler kazandırmak, bilişim teknolojisini kullanabilen, çağdaş düşünen; milli, manevi, insani, evrensel etik değerlere sahip tam donanımlı iyi insan, iyi vatandaş yetiştirmek!

Başarılar:

Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0 482 5481084

WEB - https://cinaraltiilk.meb.k12.tr

Adres - ÇINARALTI MAH. ÇINARALTI KÜME EVLERİ NO 10 ÖMERLİ / MARDİN

Yerleşim Yeri - Köy

Adres - ÇINARALTI MAH. ÇINARALTI KÜME EVLERİ NO 10 ÖMERLİ / MARDİN

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezine 10km, İl Merkezine 16km uzaklıktadır.